portfolio image

Overview

This client was in the process of a full extension and refurbishment. After contacting us they decided to go for quartz wortops instead of solid wood.

Mainly because of the constant upkeep of wood, quartz looked to be the far easier to maintain. They required a large island with matching end panels, and a hob and pop up extractor in the centre. With a long galley run to rear of the kitchen where the under mounted sink would be situated.


The Snow White quartz combined with the lighting really set the kitchen off.  And the solid end panels created the breakfast bar with ample storage below. A square undermounted bowl with polished drainer grooves was cut into the galley run at the back. Creating a large and bright space for entertaining the family

Design 50%
CUTTING 25%
POLISHING 25%